e
Banner

Etiketler: selim şiper



Arkas ile Petrol Ofisi iş birliği büyüyor


Yayın: 01-06-2018
Kategori: Lojistik

Denizcilik sektöründe Türkiye’nin dünya ligindeki oyuncusu Arkas, gemilerinin 2,5 milyon litrelik madeni yağ ihtiyacını karşılamak için Türkiye’nin lider akaryakıt ve madeni yağ şirketi Petrol Ofisi’ni seçti. 




İstanbul Yeni Havalimanı’nda test amaçlı ilk yakıt sevkiyatı gerçekleşti


Yayın: 13-08-2018
Kategori: Denizyolu

Dünyada gemi ile ikmal yapılabilen birkaç havalimanından biri olma özelliğini taşıyan İstanbul Yeni Havalimanı’nda bir ilk daha gerçekleştirildi. İGA Yakıt İkmal Limanı’nda dünyanın en büyük gemilerinden birisi ile test amaçlı ilk yakıt sevkiyatı Petrol Ofisi iş birliği ile yapıldı. Karadan yapılması halinde yaklaşık 2.250 adet nakliye aracı kullanımını gerektirecek sevkiyat yöntemi ile yüksek operasyonel maliyetlerin önüne geçildi. İstanbul Yeni Havalimanı’nda yakıt ikmali sadece deniz yoluyla yapılacak.




Petrol Ofisi’nde yeni Genel Müdür ataması gerçekleşti


Yayın: 08-08-2022
Kategori: Akaryakıt

Türkiye akaryakıt ve madeni yağlar sektörlerinin lideri Petrol Ofisi, Genel Müdür Selim Şiper’in 1 Eylül 2022 tarihi itibarı ile icra dışı göreve geçeceğini ve halen CFO olarak görevine devam etmekte olan Mehmet Abbasoğlu’nun, bu tarih itibarı ile yeni Genel Müdür olarak atandığını açıkladı.